TEATER KATU: FESTENS GAVE

Dato: 10. september kl. 14 

Sted: Kunsthal Nord (fri entré)

Grønlandsk danseteater om, hvordan festens hellige gave - trommerytmen, trommesangen og trommedansen kom til menneskene - Inuit. Foto: Alexander-Bank Petersen

DON GNU: BEBOER

Dato: 10. september kl. 16

Sted: Teater Nordkraft

En fysisk action-forestilling om hverdagens ualmindelige oplevelser i et helt almindeligt boligområde…

BALLROOM DANCE MED BIG BAND

Tid: 10. september kl. 19:30

Sted: Spejlteltet

Oplev VM-finalist Milla Lykke Nielsen og DM og NM-vinder Kenneth Lisbjerg, når de byder publikum op til dans sammen med Swing Time Big Band og solist Gregers Mogstad!

SATURDAY NIGHT FEVER REVIVAL

Dato: 10. september kl. 19:30

Sted: Biffen og Skråen i Nordkraft

Se filmen og dans til musikken! Biffen viser det ikoniske disco-dansedrama fra 1977 med John Travolta, og bagefter fyrer DJ Henrik Rolff op under 'disco a la Jomfru Ane Gade 1977' på Skråen med musik fra filmen og perioden. 

CROSSDANCE

Dato: 10. september kl. 10:00 - 11:30

Sted: DGI huset i Nordkraft

Crossdance er en komplet dance fitness workout sprængfyldt med energi og godt humør og med et drys af 'Vild Med Dans'. Baseret på modulerne dance, bodytoning, cardio og balance. For alle. Let's Dance!

HIPS IN SHAPE

Dato: 10. september kl. 11:45

Sted: Kedelhallen

Kom og oplev et festfyrværkeri af farver, glimmer og glitter ved dette show med orientalsk dans. Dansen  leveres af Hips in Shape som er en lokal gruppe dansere som til daglig danser i Den Rytmiske Nordkraft.

Efter lørdagens show vil der være mulighed for selv at prøve kræfter med denne skønne dans, da der er intro-workshop kl. 13 på niveau 7 på Nordkraft.

MAVEDANS

10. september

13:00 - 15:00 (begynder)

Sted: Den Rytmiske i Nordkraft, lokale 7 niv. 7

Instruktør: Inge Olsen

En dans, hvor enhver kvinde kan være med. Det er en sjov og udfordrende motionsform, hvor man får rørt alle kroppens muskler. Vi danser i almindeligt træningstøj, og har et tørklæde eller møntbælte om hofterne, for at tydeliggøre bevægelserne i dansen (vi danser ikke med bar mave).

CUBANSK SALSA

10. september

13:00 – 15:00 (begynder)

Sted: Den Rytmiske i Nordkraft, lokale 4 niv. 7

Instruktør: Søren Frølund

Vi har fokus på det tekniske i dansen og indføringen i salsaens magiske univers. Der trænes grundtrin, rytme, musikalitet og mange lækre figurer du kan bruge til social dance. En sjov dans med meget energi og danseglæde.

PARDANS PÅ DEN FEDE MÅDE

10. september

kl. 15:30 – 17:30

Den Rytmiske i Nordkraft, lokale 4 niv 7.

Instruktør: Søren Frølund

Lær de klassiske pardanse på en ny og underholdende måde, hvor vi sætter fokus på at kunne danse tingene sammen, og ikke bare lære det udenad! Vi danser bl.a. engelsk vals, cha-cha-cha og jive. Du får styr på alt det grundtekniske - og lærer, hvordan du bruger det praktisk - på den fede måde!

BACHATA SENSUEL 

10. september

kl. 15:30 – 17:30 (intro)

Den Rytmiske i Nordkraft, lokale 7 niv 7.

Instruktør: Pavel Galibarov

Bachata Sensuel blev udviklet i Spanien og består af mange bløde bevægelser, body rolls og hoftebevægelser fra den oprindelige Dominikanske Bachata.  Ved undervisning med Pavel og Giedre er det Bachata Sensuel, der er fokus på med fører/følgeteknik og dejlig energi i den smukke dans.