WORKSHOPS

LATIN LADIES

Dato: 6. september kl. 16:00-17:30

Sted: Den Rytmiske i Nordkraft niv. 7 lokale 4

På det her hold danser vi udelukkende til sange lavet af store divaer. Vi danser hver for sig, så en partner er derfor ikke nødvendigt. 

Kom alene med din bedste veninde eller et familiemedlem. Jeg sørger for en masse god musik, lækre trin samt alle de hofter jeg kan smide ind i koreografien. 

Det hele foregår på begynderniveau så ALLE kan være med. Workshoppen varer 1 1/2 time.

Instruktør: Kenneth Lisbjerg

Pris: 70,- ved tilmelding over nettet 80,- ved betaling i døren 

 

UPPERCUT DANSETEATER

Dato: 6. september kl. 17-19 (Workshop)

Dato: 7. september kl. 10-12.30 (Workshop)

Dato: 7. september kl. 12:30-13:00 (Performance i Kedelhallen)

Sted: Turbinesalen, niveau 3

En workshop med Uppercut Danseteater udtrykker kompagniets unikke DNA, som er unikt formet af de enkelte danseres stil. Her vil man opleve en fusion af dansernes forskellige tilgange til metode og bevægelse, der trækker på inspiration fra capoeira, break, contemporary dance, hiphop og acro-dance.

Selvom de behersker det samme bevægelsessprog, repræsenterer danserne hver deres unikke ophav og historie, og bringer dem i sampil gennem det dynamiske og jordbundne i floorwork og det flydende og relationelle i contemporary dance.

Aldersgruppe: 10-23 år

BACHATA SENSUAL

Dato: 6. september kl. 18:00-19:30

Sted: Den Rytmiske, niveau 7, lokale 4

Bachata Sensual er en speciel dansefortolkning af musikgenren Bachata (oprindeligt fra Den Dominikanske Republik). Denne dansestil opstod i Cadiz, Spanien, og er nu populær på dansegulvene over hele verden. Den inkorporerer mange glidende bevægelser med cirkulære mønstre og en god energistrøm, samt hoftebevægelser karakteristiske for den dominikanske stil. Deltagerne vil blive introduceret til grundlæggende trin, der fører til en simpel og sjov partnerkombination for at få en smagsprøve på Bachata Sensual. 

Medbring din ven, partner eller kom alene.

Instruktør: Giedre Verseckaite og Pavel Galibarov

Pris: 70,- ved tilmelding over nettet 80,- ved betaling i døren 

 

K-POP WORKSHOP

Dato: 7. september kl. 10:00-11:30

Sted: Den Rytmiske i Nordkraft niv. 7 lokale 4 (Fri entré, kræver tilmelding)

Kom og lær K-pop koreografier!
K-pop er betegnelsen for koreansk popmusik, en helt særlig genre med sin egen unikke stil og æstetik, fyldt med farverige melodier og imponerende dansetrin. Dansetrin som du nu kan komme og prøve af på egen krop.

Der er ingen forudsætninger for at være med. Mød blot op i noget tøj du kan bevæge dig i, og så sørger vores dygtige underviser for resten.

Tilmelding starter 1. juni kl. 8

 

GIRLY HEELS

Dato: 7. september kl. 13:00-14:15

Sted: Den Rytmiske i Nordkraft niv. 7 lokale 4

Girly Heels er en meget feminin og sensuel dans, som danses i højhælede sko. (Det er dog ikke et krav at danse i højhælede sko.) Det er ikke nødvendigt at have danseerfaring, det vigtigste er du har lyst til at lære noget nyt. Niveauet vil blive tilpasset efter holdet.
Vi vil fokusere på basale trin, rytmik, og intention. Derudover vil du lære koreografier til både nyt og gammel musik. Vi har et meget afslappet miljø, hvor der er plads til alle. Selvom det er en individuel dans, vægter instruktøren Anne fællesskabet højt. Så har du lyst til at give din feminine side et boost, så er Girly Heels lige noget for dig.

Instruktør: Anne Hebsgaard Pedersen

Pris: 70,- ved tilmelding over nettet 80,- ved betaling i døren