FREDAG

LATIN LADIES

Dato: 6. september kl. 16:00-17:30

Sted: Den Rytmiske i Nordkraft niv. 7 lokale 4

På det her hold danser vi udelukkende til sange lavet af store divaer. Vi danser hver for sig, så en partner er derfor ikke nødvendigt. Kom alene med din bedste veninde eller et familiemedlem. Jeg sørger for en masse god musik, lækre trin samt alle de hofter jeg kan smide ind i koreografien. 
Det hele foregår på begynderniveau så ALLE kan være med. 

Instruktør: Kenneth Lisbjerg

Pris: 70,- ved tilmelding over nettet 80,- ved betaling i døren 

 

WORKSHOP MED UPPERCUT DANSETEATER

Dato: 6. september kl. 17:00-19:00

Sted: Turbinesalen, niv. 3
Aldersgruppe: 10-23 år

En workshop med Uppercut Danseteater udtrykker kompagniets unikke DNA, som er unikt formet af de enkelte danseres stil. Her vil man opleve en fusion af dansernes forskellige tilgange til metode og bevægelse, der trækker på inspiration fra capoeira, break, contemporary dance, hiphop og acro-dance.

Selvom de behersker det samme bevægelsessprog, repræsenterer danserne hver deres unikke ophav og historie, og bringer dem i sampil gennem det dynamiske og jordbundne i floorwork og det flydende og relationelle i contemporary dance.

Uppercut Danseteaters forestilling Benched kan opleves på Teater Nordkraft i forbindelse med Dansekraft 2024

Tilmeldingslink følger

BACHATA SENSUAL

Dato: 6. september kl. 18:00-19:30

Sted: Den Rytmiske i Nordkraft niv. 7 lokale 4

Bachata Sensual er en speciel dansefortolkning af musikgenren Bachata (oprindeligt fra Den Dominikanske Republik). Denne dansestil opstod i Cadiz, Spanien, og er nu populær på dansegulvene over hele verden. Den inkorporerer mange glidende bevægelser med cirkulære mønstre og en god energistrøm, samt hoftebevægelser karakteristiske for den dominikanske stil. Deltagerne vil blive introduceret til grundlæggende trin, der fører til en simpel og sjov partnerkombination for at få en smagsprøve på Bachata Sensual.

Instruktør: Giedre Verseckaite og Pavel Galibarov

Pris: 70,- ved tilmelding over nettet 80,- ved betaling i døren 

 

GRATIS FILM I KEDELHALLEN

Dato: 6. september kl. 22

Sted: Kedelhallen (Fri entré)

Kan du også hele teksten til 'You're the one that I want', 'Greased Lightning' og alle de andre sange fra 'Grease'? Der er garanti for festlig diskostemning, når vi viser den populære musical med John Travolta og Olivia Newton-John på det store lærred i Kedelhallen. Filmen handler om Danny og Sandy, der efter en lang og romantisk sommerferie på stranden begynder på samme skole. Her opdager dydsmønstret Sandy, at Danny er en af skolens rå drenge og ikke længere er den samme fyr, hun forelskede sig i.

Er du klar til at bryde ud i sang og skråle tell me more, tell me more? Så kig forbi Kedelhallen fredag fra kl. 21 og find en god plads. Filmen starter kl. 22. Det er gratis at deltage. Og har du det ligesom Blanche, som i filmen siger ''When I hear music, I just can't make my feet behave''? Så er du mere end velkommen til at danse med bag stolerækkerne.