AUDITION - OPEN CALL

Vi søger dansetalenter til “Rå Dans i Kedelhallen”, som kan opføre sin helt egen performance på mellem 5-15 min i en valgfri stilart som led dansefestivalen Dansekraft. Du/I har et stærkt dansefundament at stå på. Måske lever du/I allerede af at danse eller drømmer om at komme til det.

Krav

  • For at komme i betragtning skal du/I kunne komme til audition i Aalborg d. 12. eller 13. august samt kunne optræde til Rå Dans i Kedelhallen d. 7. september. 

Bedømmelseskriterier

  • Kreativitet, herunder energi og udtryk

  • Teknik

  • Scenebrug

  • Vi kigger efter en tydelig storyline, sammenspil mellem dansere, brug af musik og udnyttelse af lokalet. Er danseren tydeligt til stede og vil sit publikum noget?

  • Teknisk dygtig og trænet indenfor sin stilart.

  • Hvordan bruges rummet? Her foretrækkes en koreografi til 360 graders scene. Bemærk, at scenerummet er Kedelhallen i Nordkraft, hvor en scene vil blive opstillet. Man er dog meget velkommen til at bruge rummet, som man lyster. 

Aflønning

Skulle du/I blive udvalgt  til at optræde til “Rå Dans i Kedelhallen”, sker det mod et honorar på 3500 kr.

Praktik

Kedelhallen er et stort åbent rum, som er offentligt tilgængeligt. Gulvet varierer fra beton og plexiglas til fliser. Der vil blive opstillet en scene af scenemoduler i forbindelse med Rå Dans i Kedelhallen, som vil kunne ses fra alle fire sider. Scenen vil have dansevinyl pålagt. Der vil blive arbejdet scenografisk med Kedelhallen. De endelige planer herfor er under udarbejdelse. Akustikken i Kedelhallen er tilsvarende et kirkerum, hvorfor det skal indtænkes i forhold til musikken.

Se billeder af Kedelhallen her

Ved spørgsmål kontakt os på dansekraft@gmail eller tlf. 23986683.

 

Ansøgningsfrist

D.29. juli kl. 23.59.

Ansøgningen skal indeholde navn, mail, mobilnummer og kort beskrivelse af dig/jer samt kort video/link til SoMe, som viser dig/jer danse en relevant/repræsentativ koreografiAnsøgning sendes til dansekraft@gmail.com

Hvis du/I bliver accepteret til audition, får I en mail senest d. 5.august.

Audition

D. 12. eller 13. august (eftermiddag/aften) på Nordkraft i Aalborg

Dommerpanel

Kenneth Lisbjerg: Tidl. Dansk og Nordisk Mester i Standard/Latin. Undervist hos Mads Vad samt assisterende underviser hos Lene James Mikkelsen. Undervist i Dubai ved Dance Studios Dubai samt selvstændig danseskole i London

Karin Seisbøll: Producent på Teater Nordkraft. Tidl. scenograf på diverse danske teatre og museer. 

Birgitte Bisgaard: Koordinator for Dansekraft. Danseunderviser.

 

Rå Dans i Kedelhallen

Under dette års Dansekraft kommer Kedelhallen til at være dansefestivalens epicenter. Her har vi etableret vores åbne scene “Rå Dans i Kedelhallen”, hvor du kan opleve alle former for dans. Dansekompagnier, der i forvejen skal optræde under Dansekraft, kommer forbi og laver en workshop eller kort performance, og de lokale, nationale og internationale dansere og dansetrupper lader sig inspirere af Kedelhallens rå mure.