FREDAG

LINH LE: PERFORMANCE & WORKSHOP

Dato: 8. september

Workshop: kl. 15:00-16:00 (Fri entré, kræver tilmelding)

Performance: kl. 17:30-18:00 (Fri entré, kræver IKKE tilmelding)

Sted: Kunsthal Nord

Performance og workshop med Linh Le. Performance finder sted på Kunsthal Nord og er åben for alle. Workshoppen er åben for 20 deltagere og eksemplificerer krydsfeltet mellem moderne dans og samtidskunst.

LATIN LADIES

Dato: 8. september kl. 16:00

Sted: Den Rytmiske, niveau 7, lokale 7

På det her hold danser vi udelukkende til sange lavet af store divaer.
Vi danser hver for sig, så en partner er derfor ikke nødvendigt.
Kom alene med din bedste veninde eller et familiemedlem. Jeg sørger for en masse god musik, lækre trin samt alle de hofter jeg kan smide ind i koreografien.
Det hele foregår på begynderniveau så ALLE kan deltage.

CONTACT IMPRO

Dato: 8. september kl. 17:00

Sted: Teater Nordkraft (Fri entré, kræver tilmelding)

Contact improvisation dance workshop is a guided movement workshop by Sandro Masai with warm-up and individual, par and group activities.

No requirement of previous dance experience. You can move, so you can dance! We roll on the floor and dance around with others.

Come in comfortable clothes to move in, bring a bottle of water and a little towel for your sweat.

DANSEWORKSHOP MED HOLSTEBRO DANSEKOMPAGNI

Dato: 8. september kl. 17-20

Sted: Turbinesalen, niveau 3

Går du til ballet, drama eller TGK kan du være med i Holstebro Dansekompagnis workshop, der afholdes til Dansekraft 2023.

Der er udfordreringer for både skuespilleren og danseren. Udover forestillingen og nogle sjove timer sammen, er vores forhåbninger med workshoppen at det vil være med til at give et kort indblik i både dansens og skuespillets verden, som grundlæggende har mange af de samme principper. Timing, scenisk tilstedeværelse, disciplin og det allervigtigste - mødet med publikum.

Kom frisk og hav nogle sjove timer med Holstebro Dansekompagni. Kom i tøj du kan bevæge dig i.

Foto: Jens Brandt

Foto: Jens Brandt

RÅ DANS I KEDELHALLEN

Dato: 8. september kl. 17:45 - 19:45

Sted: Kedelhallen (fri entré)

Under dette års Dansekraft kommer Kedelhallen til at være dansefestivalens epicenter. Her har vi etableret vores åbne scene “Rå Dans i Kedelhallen”, hvor du kan opleve alle former for dans. Dansekompagnier, der i forvejen skal optræde under Dansekraft, kommer forbi og laver en workshop eller kort performance, og de lokale, nationale og internationale dansere og dansetrupper lader sig inspirere af Kedelhalens rå mure.

Alt sammen ganske gratis, så du kan høre, se og mærke dansen på egen krop.

 

BACHATA WORKSHOP

Dato: 8. september kl. 18:00

Sted: Den Rytmiske, niveau 7, lokale 7

Bachata er oprindeligt fra Den Dominikanske Republik. Bachata Sensuel blev udviklet i Spanien og består af mange bløde bevægelser, body rolls og hoftebevægelser fra den Dominikanske Bachata. Ved undervisning med Pavel og Giedre er det Bachata Sensuel der er fokus på med fører/følgeteknik og dejlig energi i den smukke dans. Der startes langsomt ud med basic trin og der vil blive undervist i mange lækre figurer der også kan bruges til social dance.

Bachata Sensuel undervisning er på mandage kl. 18.30 for begyndere og kl. 20.10 for letøvede. Ved denne intro workshop er der fokus på basis ved Bachata og du kan få en fornemmelse af hvad Bachata Sensuel er og meget gerne melde dig ind på et af holdene. Medbring din ven, en partner eller kom alene.

ÅBNINGSEVENT

Dato: 8. september kl. 18:30 - 19:15

Sted: Kedelhallen. Fri entré.

Kom med til den officielle åbning af Dansekraft 2023. Vi byder på bobler og flamenco i den absolutte verdensklasse.

SALSATEK - INTRO OG DANS

Dato: 8. september

Intro ved Søren Frølund kl. 19:30 - 20:00

Salsatek: 20:00 - 23:00

Sted: Kedelhallen. Fri entré.

Endnu engang byder Søren Frølund op til den charmerende cubanske salsa. Med vanlig glimt i øjet vil han hurtigt få dig til at føle som en kompetent latino-danser. Så der er ingen undskyldning for ikke at kaste dig ud i de caribiske trin, når der efterfølgende bliver fyret op for salsa-musikken og hele Kedelhallen kommer til at emme af ægte cubansk stemning. 

P.S. Azzurra byder på ægte cubansk rom til gode priser

BARCELONA FLAMENCO BALLET

Dato: 8. september, kl. 20:00

Sted: Skråen

Barcelona Flamenco Ballet gæstede sidste år Dansekraft med den fantastiske forestilling Luxuria. Det var en fantastisk og medrivende forestilling med flamenco af højeste internationale standard. 

Heldigvis er det lykkedes os at lokke dem til Aalborg igen med en helt ny forestilling “Flamenco Reborn". Det er en forestilling der indeholder dynamisk overgange fra de sprudlende udgydelser af lidenskab til stille øjeblikke af intimitet. En produktionen der konstant er i svingninger, i en genopfindelsesproces.

Velkommen til Flamenco Reborn.

FOOTLOOSE

Dato: 8. september, kl. 20:30

Sted: Biffen Nordkraft

Storbydrengen Ren MacCormack får sig noget af et kulturchok da han flytter til en lille by, hvor præsten har forbudt rock 'n' roll og dans. Ren vil dog ikke ligge under forbuddet, så han sætter byen på den anden ende, mens han forelsker sig i præstens ulykkelige datter.